Bijeenkomst Verder Aan de Slag in Utrecht

Dinsdag 24 april 2018
13.00 uur - 17.00 uur
Stadskantoor, ontmoetingsplein 21e verdieping

  Beste collega's en partners,
  Sinds januari 2018 hebben we als ADSU partijen nieuwe afspraken met elkaar gemaakt in een nieuw convenant. We gaan door met "Werk is de beste zorg". Daarom willen we u uitnodigen. Praat en denkt u mee over hoe we meer kansen kunnen bieden aan inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt? En hoe we komen tot aanbod dat aansluit bij de wensen en behoeften van onze inwoners?

  De gemeente heeft het afgelopen half jaar met verschillende partners en collega's gekeken naar wat er leeft bij de inwoners en aanbieders. Dit heeft geleid tot de volgende ambitie: inwoners van Utrecht met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ervaren dat zij kansen hebben om zich te ontwikkelen richting betaalde en onbetaalde werkzaamheden.

  We willen graag met u in gesprek over de ambitie en hoe we dit samen kunnen invullen. Wij zijn benieuwd naar uw mening en kijken hoe we van elkaars expertise gebruik kunnen maken. Wij willen met experimenten werkende weg kijken wat werkt en wat niet en met elkaar leren.

  Het programma bestaat uit een informatief gedeelte en daarna gaan we met elkaar in gesprek. Na dit onderdeel willen we in groepen aan de slag om een aantal relevante onderwerpen en voorgenomen experimenten te bespreken. Wij zijn benieuwd naar uw mening en benutten graag uw expertise om de kansen en ideeën verder uit te werken en het vervolg te bepalen.

  Programma
  13.00 uur -13.30 uur: ontvangst
  13.30 uur -14.45 uur: informatie en met elkaar in gesprek
  15.00 uur -16.00 uur: in groepen aan de slag
  16.00 uur -16.30 uur: napraten onder het genot van een drankje

  Aanmelden
  We kijken ernaar uit u te verwelkomen en ontvangen graag uiterlijk 20 april aanstaande uw aanmelding. Dit kan door een bevestigingsmail te sturen naar g.aksit@utrecht.nl<g.aksit@utrecht.nl>
  Na uw aanmelding ontvangt u praktische informatie over de locatie en bereikbaarheid.