Cheque van DELA voor karaoke op de FUIF

Op donderdag 19 mei heeft DELA uitvaartverzorging regio Utrecht een mooie cheque overhandigd voor de crowdfunding van de FUIF. We zijn bijzonder blij met deze bijdrage! Namens het ADSU namen Jan en Claudy de cheque in ontvangst. Zij zitten namens alle cliënten en deelnemers van ADSU-organisaties in de klankbordgroep voor de FUIF.

Nadia Najib van DELA zorgde voor de ontvangst van Jan en Claudy. Na een leuk gesprek over de FUIF kregen zij de cheque ter waarde van €1000,- overhandigd. Dit bedrag gebruiken we voor de live karaoke tijdens de FUIF, die zo alleen maar mooier en leuker wordt. Volgens Nadia is het maken van mooie herinneringen bijzonder belangrijk, reden te meer om de FUIF met een financiële bijdrage te ondersteunen:

"We hopen dat deze bijdrage zal zorgen voor een onvergetelijke, muzikale herinnering voor de bezoekers van FUIF. Aangezien wij bij DELA dagelijks met de dood bezig zijn, zijn we ons des te bewuster hoe waardevol het is om mooie herinneringen met elkaar te maken. Want niet alleen bij een uitvaart speelt muziek vaak een grote rol, maar vooral ook in het leven kan muziek een mooie, verbindende rol spelen. Samen zingen in de karaoke is een geweldig initiatief waar wij graag ons steentje aan bijdragen."

We willen DELA uitvaartverzorging regio Utrecht hartelijk bedanken voor hun bijdrage!