Newasco ondersteunt de FUIF met een mooie bijdrage

Deze week ontving het ADSU een prachtige bijdrage voor de FUIF van Newasco - de Nederlandse Wasserij Combinatie. Namens het ADSU nam Jan de cheque in ontvangst. Hij zit namens alle cliënten en deelnemers van ADSU-organisaties in de klankbordgroep voor de FUIF.

Newasco schenkt €2000,- ter ondersteuning van de FUIF - het Fantastisch Utrecht Inclusief Festival - en helpt daarmee om het festival nog een stukje leuker te maken. Newasco is een mooi familiebedrijf met circa 140 mensen in dienst (met achttien nationaliteiten). Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan er hoog in het vaandel, het bedrijf is dan ook partner van MVO Nederland. Ook de mens staat centraal: iedereen is belangrijk, iedereen voelt zich thuis.

Marcel Rademaker van Newasco legt uit waarom het ondersteunen van de FUIF zo goed bij dit bedrijf past:

"Newasco zet zich al jarenlang in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gepast werk te bieden. Het ondersteunen van FUIF sluit hier perfect bij aan. Met de ondersteuning wilt Newasco uiting geven aan het feit dat ieder persoon even belangrijk is en waardevol kan zijn voor je organisatie. Wij kijken altijd naar wat iemand nog wél kan. Daarnaast doet Newasco graag iets terug voor de mensen die ons weer helpen om onze afnemers een schoon gevoel te geven."

Wij willen Newasco hartelijk bedanken voor hun financiele bijdrage!

Foto: Jan en Charlotte Nieuwland van Newasco.