Rutges Vernieuwt sponsort Virtual Reality game tijdens de FUIF

Donderdag 9 juni waren Marjan en Claudy namens het ADSU op bezoek bij Rutges Vernieuwt in De Meern. Zij kregen een cheque ter waarde van €600,- voor de FUIF. Met deze sponsoring kunnen we de Virtual Reality Game aanbieden op de FUIF.

Familiebedrijf

Rutges Vernieuwt is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1894 met passie voor onderhoud en renovatie van vastgoed. Zij werken vooral voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Behalve gebouwen verduurzamen dragen zij ook graag bij aan een duurzame samenleving. Rutges helpt dan ook graag mee met de FUIF door het evenement te sponsoren.

Waarom Rutges de FUIF sponsort:

"Een paar weken geleden benaderde Marjan van Lexmond van Reinaerde ons met de vraag om dit unieke festival te sponsoren. Omdat wij een warme band hebben met Reinaerde hoefden wij hier niet lang over na te denken. Wij ondersteunen mensen met een afstand tot arbeidsmarkt langs verschillende wegen en dit is een super mooi initiatief. Ook de medewerkers van Reinaerde zullen dit geweldige feest bij gaan wonen. Uit de vele leuke sponsormogelijkheden hebben wij de Virtual Reality game gekozen. Rutges houdt wel van vernieuwing. Een mooie link dus naar Rutges Vernieuwt en onze kijk op de toekomst."

We willen Rutges Vernieuwt hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de FUIF!